0 EUR la 5.000 EUR

0 EUR la 500.000 EUR

Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele

Vila individuala Lux Direct Dezvoltator Comision 0%

437.000 EUR
Favorite
Rezultatul cautarii tale

Overview

  • Ultimul update:
  • septembrie 13, 2021
  • 4 Dormitoare
  • 4 Bai

Descriere

Despre ansamblu

Ansamblul de vile este excelent pozitionat in Pipera Tunari pe Strada Petre Ispirescu la 5 minute de Scoala Americana, intr-o zona linistita inconjurata de case. Complexul rezidential VonResidence este format din 7 vile individuale, fiecare avand o suprafata utila de aproximativ 250 mp . Suprafata generoasa a vilelor a permis o compartimentare bine gandita cu functiuni complete si atent proiectata pentru a oferi un maxim de confort viitorilor proprietari. Vilele sunt reazlizate intr-un stil modern minimalist, cu o arhitectura deosebita si amplasete optim din punct de vedere geografic, tinandu-se cont de punctele cardinale.

Prin intermediul realizarii studiului de insorire, ansamblul a fost conceput pentru a oferi o luminozitate sporita pentru fiecare din cele 5 camere ale vilelor. Astfel, s-a obtinut un spatiu interior in care soarele si lumina naturala sunt prezente la un nivel maximizat facilitat de catre vitrajele mari, logiile si terasele generoase constituind un liant cu mediul din exterior.

Accesul in ansamblu se face de pe o strada principala ce masoara 9 m in latime. Complexul de vile este deservit de un drum lat de 8m, protejat de o bariera ce poate fi accesata prin telecomanda. Pentru a oferi un ambient aerisit, distanta dintre vile este de 7m. Proprietatile sunt delimitate de garduri opace precum si de vegetatie „forever green”.

Fiecare vila beneficiaza de 2 pana la 6 locuri de parcare cu posibilitate de extindere. Lotul vilei V1 are o suprafata aproximativa de 550 mp, cel al vilei V7 de 500 mp iar vilele V2-V6 au loturi ce masoara aproximativ 435 mp. Astfel, se obtine un spatiu verde pentru vila V1 cu o suprafata de 405 mp, pentru vila V7 avem o curte de 350 mp iar pentru vilele V2-V6 se obtin curti ce masoara aproximativ 300 mp.

Proiectul este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie, aflandu-se in proximitatea celei mai importante zone de business din Pipera. Daca vrei sa faci parte dintr-o comunitate exclusivista, cu valori comune, Von Residence este ansamblul potrivit atat pentru persoane single, cat si pentru cupluri si familii. Intregul complex a fost conceput sa intampine cerintele familiei moderne pentru spatiu, functionalitate, securitate si calitate a vietii, integrand cele mai bune sisteme si materiale de constructii.

Sistem constructiv

Fundatia hidroizolata este realizata pe o structura continua din beton armat cu adancimea de 1,20m si este turnata din beton impermeabilizat iar termoizolatia Biotherm sub placa este realizata cu polistiren extrudat de 10 cm.
Constructia este proiectata in sistem cadre din beton armat, cu stalpi de 30 cm, centuri si plansee din beton armat peste etaje, cu pereti structurali exteriori din caramida Porotherm Winerberger de 30 cm si pereti de compartimentare la interior din caramida Porotherm Wienerberger de 15cm.

Pentru informatii suplimentare sau stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Oras:
Zona:
Tara: România
Vezi in Google Maps
Id proprietate: 23049
Pret: 437.000 EUR
Camere: 5
Dormitoare: 4
Bai: 4
An constructie: 2021
Tip structura: Beton
Regim înălțime: P+2E
Compartimentare: Decomandat
Anul finisării: 2021
Stare interior: Finisat
Suprafata construita (mp): 300
Suprafata totala (mp): 250
Nr. locuri parcare: 2
Stadiu constructie: In constructie
Parcare
Garage2 Garaj
Dotari
Aer Conditionat
Bideu
Cabina de dus
Cada
Dressing
Amenajare strazi
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace de transport in comun
Utilitati generale
Apa
Canalizare
CaTV
Curent
Gaz
Internet
Alte spatii
Gradina proprie
Izolatii termice
Izolatie exterioara
Sistem incalzire
Centrala proprie
Incalzire prin pardoseala
Usa intrare
Usa intrare metal
Usi interior
Usi interior celulare
Pereti
Faianta
Vopsea lavabila
Podele
Gresie
Parchet
Ferestre
Ferestre aluminiu
Geamuri tripan
Contorizare
Apometre
Contor caldura
Contor electric
Contor gaz

Proprietati similare

Vanzare
Exclusivitate
Tur Virtual

Compare Listings